Baleseti és helyreállító sebészet osztály

Tel.: 06-(63)313-244 / 253 mellék

 

Osztályvezető főorvos:

 • Dr. Abdul-Wadood A. Mokbel

 

Osztályunkon sok évtizedes hagyományokkal rendelkező baleseti és helyreállító sebészeti ellátás folyik. A 70-es évek óta a baleseti ellátás mellett nagy ízületi – csípő és térd – protézis beültetést is végzünk folytatva kiváló elődeink – Badó Zoltán és Tari Gábor iskolateremtő munkáját. A várólista ezeknél a beavatkozásoknál egy-két hónap. A protetika mellett térd artroszkópos beavatkozásokat is végzünk diagnosztikai és terápiás céllal. A baleseti ellátás különböző súlyosságú végtagtraumával foglalkozik, többek között ellátunk a kézsebészeti eseteket is. Mikroszkópos ideg- és érvarratokat is végzünk. A politraumatizált és koponyasérülteket a szegedi klinikákra továbbítjuk.

Osztályunkon 32 ágyon folyik a betegellátás. Az osztály munkáját jelenleg 2 főorvos, két szakorvos, egy szakorvos jelölt és egy részmunkaidőben dolgozó főorvos látja, ami biztosíték az eredményesen működésünkhöz, a betegek bizalommal fordulnak hozzánk. Az osztályunk szakdolgozói létszáma megfelel az elvárhatónak, felkészültségük és a munkaszeretetük azonban messze az átlag felett van. Akkreditált osztályként részt veszünk az orvostanhallgatók, az ápolók és az asszisztensek képzésében.

 

Kórházunk 08. – Baleseti és helyreállító sebészet

Folytatjuk Kórházunk cìmű sorozatunkat. Ezúttal Dr. Abdul-Wadood A. Mokbel osztályvezető főorvos mutatja be a Baleseti és helyreállító sebészeti osztály működését Dr. Földesi Irén diabetológus főorvos segítségével.

Közzétette: Szentes TV – 2018. november 13., kedd

 

Osztály Orvosai:

 • Dr. Abdul-Wadood A. Mokbel
  osztályvezető főorvos
  baleseti sebész, plasztika sebész és kézsebész szakorvos

 

 • Dr. Badó Csaba
  főorvos
  sebész és baleseti sebész szakorvos
  (rész munkaidőben dolgozik osztályunkon)

 

 • Dr. Kegyes Mihály
  adjunktus
  ortopéd-baleseti sebész szakorvos

 

 • Dr. Sferdian Sorin
  adjunktus
  ortopéd-baleseti sebész szakorvos

 

 • Dr. Stumpf Veronika
  szakorvos jelőlt

 

Főnővér­:

 • Antal Erika
  diplomás ápolónő

Főműtősnő:

 • Hevesi Edit
  műtős szakasszisztens

 

Beleegyező nyilatkozatok: