Egészségpszichológiai szakrendelés

Telefon: 06 30 595 4130

Időpont kérés: de. 8-9 óra között

Rendelési idő:

Hétfő-péntek 08:00-16:00

Szakrendelés vezető: 

  • Gyerkó Attila Levente 

           egészségpszichológiai szakpszichológus

 

Rendelés helye:

Rendelőintézet I. em. 111-es szoba

Intézményünkben egy új szakrendelés kialakítása történt, a napjainkban az egészségügyi rendszerben egyre nagyobb népszerűségnek örvendő új ellátási forma, a bio-pszicho-szociális szemléletet képviselő egészségpszichológiai szakrendelés.

Az egészségpszichológia az alkalmazott pszichológia legújabb ágainak az egyike, melynek elsődleges célja az egyén egészséges működésének a fenntartása, fejlesztése, a már meglévő, kialakult betegségekkel való hatékony megküzdés fejlesztése, ezáltal a gyógyítás hatékonyságának segítése.

Az egészségpszichológiai szakrendelés a járóbeteg ellátásba való bekapcsolódásával, a többi szomatikus szakrendeléssel való szoros együttműködéssel történik, mely során egészségpszichológiai vizsgálatot, egészségpszichológiai szaktanácsadást biztosítunk, ill, a krónikus betegségekkel gondozott betegek pszichés segítése is történik, a betegséggel való hatékony megküzdés fejlesztése.

Az egészségpszichológiai szakrendelés, a rendelőintézetben az 1. emeleten a 111-es szobában, erre a célra kialakított rendelőben történik. A rendelést Gyerkó Attila Levente alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus végzi. Időpont egyeztetés történhet személyesen munkaidőben a szakrendelésen, valamint a szakrendelő telefonszámát tárcsázva egyeztethető időpont.