Dr. Bugyi István Kórház Csongrád megyei Dr. Bugyi István Kórház

“Dr. Bugyi István Kórházért” Alapítvány Adószám: 18474983-1-06
Vakbarát
6600 Szentes, Sima Ferenc utca 44-58. 63/313-244 Telefonkönyv ›
vissza

Adatkezelési politika

Adatvédelem és felhasználási feltételek

www.szentesi-korhaz.hu honlap látogatásával vélelmezzük, hogy Ön elfogadja az alábbiakban leírtakat, melyeket az Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház önmagára nézve kötelezőnek ismer el. A használati feltételek nem ismerete semmilyen esetben nem mentesít senkit a felelősség alól, nem lehet semmilyen hivatkozás alapja, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag a  www.szentesi-korhaz.hu portálnak és/vagy üzemeltetőjének bármilyen természetű kára, vagy hátránya keletkezik. Ebben az esetben előzetes figyelmeztetést követően a jogsértés peres úton kerül rendezésre, kártérítési és szerzői jogi ügyekben szakértő ügyvédi iroda igénybe vételével.

A honlapot a felhasználók saját felelősségükre használják, a látogatással Ön elfogadja az alábbi feltételeket, melyeket a Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház jogosult bármikor egyoldalúan megváltoztatni. Ön az Interneten keresztül a Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház oldalairól információkat kizárólag személyes használatra tölthet le, jeleníthet meg vagy nyomtathat ki. A honlap üzemeetetője kifejezetten nem járul hozzá üzleti célú felhasználáshoz és letöltésekhez, azokra külön írásbeli szerződést kell velünk kötni. A teljes oldal, vagy akár egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és/vagy átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. A jogosulatlan felhasználás szerzői jogi jogsértést, polgári jogi károkozást és akár védjegybitorlást is megvalósíthat, ezért büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Kérjük ezt mindig tartsa szem előtt a böngészés és letöltések során.

Szerzői jogaink

A honlapunkon található fotók, képek, videók és írásos tartalmak az oldal üzemeltetőjének, azaz a Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház (továbbiakban üzemeltető) a tulajdonát képezik, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatók ki, tárolhatók saját merevlemezen. Az oldalon található fotók, képek és egyéb tartalmak másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatal tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. A Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház által bejegyzett védjegyeket, márkaneveket és domain neveket a Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház írásos engedélye nélkül felhasználni tilos.

A honlappal kapcsolatos minden szerzői jog a Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház-t illeti.  A Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház a honlappal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.

Technikai adatszolgáltatások

Amikor Ön a Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház internetes portáljának oldalait böngészi, egyidejűleg technikai adatokat is szolgáltat a társaság számára, amelyek nem személyes adatok. Az adatszolgáltatás részben automatikusan (pl.: weblap statisztika), részben az űrlapok kitöltésével vagy hírlevél megrendelése útján történik. Kizárólag ez utóbbi esetben kérjüj az ön hozzájárulását a személyes adatkezeléshez. Ez minden esetben önkéntes, a leiratkozásig tart és az Ön által kért célhoz kötött (információ továbbítása az Ön részére).

www.szentesi-korhaz.hu oldalra való belépéssel számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, az Üzemeltető kizárólag a Weboldal fejlesztése érdekében használja fel őket. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.

www.szentesi-korhaz.hu  portál egyes alkalmazásai kis szöveges információs fájlokat, ún. „cookie”-kat használnak, amelyek a felhasználók azonosításának és további látogatásának megkönnyítése érdekében a látogatók merevlemezén tárolódnak. A portál felhasználója meghatározhatja, hogy kívánja-e fogadni a cookie-kat vagy sem, illetve kapjon-e értesítést arról, ha a megtekintett oldal cookie-t küld számára. Amennyiben Ön számítógépének böngészőjében engedélyezi a cookie-k használatát, úgy hozzájárul ahhoz, hogy az így közvetített információt a www.szentesi-korhaz.hu  a működtetés céljából felhasználja. Ne feledje, amennyiben Ön nem engedélyezi a cookie-k fogadását, abban az esetben a weboldal egyes szolgáltatásai nem vagy korlátozottan lesznek igénybe vehetőek.

www.szentesi-korhaz.hu  weboldal a Google által nyújtott Google Analitika webanalitikai szolgáltatást használja. A rendszer adatokat gyűjt a felhasználókról. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról a Google Adatvédelmi irányelvei adnak bővebb tájékoztatást.

Személyes adatok kezelése, információk igénylése

www.szentesi-korhaz.hu egyes szolgáltatásainak használatához (pl.: hírlevél, üzenetküldés, kérdések) szükséges a felhasználók regisztrálása, mely során a felhasználóktól személyes illetve meghatározott esetekben különleges adatokat kérünk. A regisztráció teljesen önkéntes. A weboldalt üzemeltető az így kapott személyes, valamint különleges adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait a legmesszemenőbben szem előtt tartva, annak megfelelően kezeli a felhasználók személyes valamint különleges adatait, úgy hogy azok harmadik fél számára nem hozzáférhetőek. A regisztrációval a felhasználó hozzájárul adatai kezeléséhez. A felhasználót, e-mailben történő kérése alapján töröljük adatbázisunkból. Amennyiben Ön a marketing célú megkereséshez hozzájárul, abban az esetben hozzájárul, hogy a www.szentesi-korhaz.hu  portál marketing tárgyú elektronikus leveleket küldjön Önnek a megadott e-mail címére.

Oldalunk lehetőséget biztosít hírlevél igénylésére is, ehhez azonban szükséges a felhasználó regisztrálása (adatvédelem lásd fentebb). Kérés esetén töröljük a felhasználót a hírlevél-küldő adatbázisból. A hírlevéllel kapcsolatban is fenntartjuk a korábban leírtakat, az azokban szereplő adatokért, információkért a www.szentesi-korhaz.hu semmilyen nemű felelősséget nem vállal. Spam-et nem küldünk, az adatokkal nem kereskedünk.

Amennyiben Ön önként megadja e-mail címét, postai címét, telefonszámát, mobilszámát, azzal hozzájárul, hogy a későbbiekben az egeszsegugyimarketing.hu portál a portállal illetve az Első Magyar Egészségügyi Marketing tevékenységével összefüggő témában, elektronikus levél, postai levél útján, továbbá sms vagy telefonhívás formájában felkeresse és az Ön részére információkat juttasson el az Ön által igényelt témákban.

Adatkezelési szám: NAIH-72511/2014

Adatkezelő: Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház (székhely: 6600 Szentes, Sima F. u. 44-58.; adószáma: 15355109-206)

Adatfeldolgozó:  Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház

Felelősségkizárás és korlátozások

A  Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórházat nem terheli felelősség a Honlap látogatásával kapcsolatban közvetlenül, közvetetten vagy véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a Honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

Minden nem tárgyalt jogi hivatkozással kapcsolatban a magyarországi jogszabályokat és hatósági döntéseket tartjuk irányadónak.

A honlap üzemeltetője:

Cégnév:  Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház

Székhely:  6600 Szentes, Sima F. u. 44-58.

Adószám: 15355109-206

Központi telefonszám: 63/313-244

Email: igazgatas@szentesi-korhaz.hu

Vissza a nyitóoldalra