Dr. Bugyi István Kórház Csongrád megyei Dr. Bugyi István Kórház

“Dr. Bugyi István Kórházért” Alapítvány Adószám: 18474983-1-06
Vakbarát
6600 Szentes, Sima Ferenc utca 44-58. 63/313-244 Telefonkönyv ›

Sajtóközlemény – egy kattintással is tehet a gyermekegészségügyért

egy kattintással is tehet a gyermekegészségügyért

Budapest, 2015. december 2. – A K&H gyógyvarázs jóvoltából idén ismét bárki hozzájárulhat a hazai gyermekegészségügy támogatásához, amihez mindössze egyetlen kattintásra van szükség. A K&H gyógyvarázs karácsonyi szavazásán 2015-ben három intézményre lehet szavazni, ahol végül a kialakult sorrend alapján dől el, hogyan oszlik meg közöttük az összesen 3 millió forint értékű támogatás.

A K&H a gyógyvarázs program 2004-es indulása óta az ügyfelei és partnerei megajándékozására félretett összeget is a hazai gyermekegészségügyi intézmények megsegítésére ajánlja fel. A karácsonyi támogatás révén a K&H gyógyvarázs az elmúlt 11 évben már 92 millió forinttal segítette az orvosok, ápolók okos döntéseinek meghozatalát, munkájuk hatékonyabbá tételét.

A K&H gyógyvarázs karácsonyi szavazásában bárki részt vehet, és így segíthet eldönteni, hogy a három jelölt intézmény milyen értékben kapjon a gyermekek vizsgálatához, kezeléséhez, gyógyításához szükséges eszközöket. Az idei évben felajánlott 3 millió forintból a K&H gyógyvarázs egy kórházat, egy rendelőintézetet, és egy mentőállomást támogat.

A jelöltek:

• Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház (Szentes)
  • XIII. kerületi Egészségügyi Szolgálat (Budapest)
  • Törökszentmiklósi Mentőállomás

A szavazás eredményeként a legtöbb szavazatot kapó intézmény 1,5 millió, a második helyezett 1 millió, a legkevesebb voksot gyűjtő pedig 500 ezer forint értékben kap műszereket a K&H gyógyvarázs program keretében.

„Az idei karácsonyi támogatás egy újabb állomása a K&H 12 éve tartó társadalmi felelősségvállalási programjának, amellyel a magyar gyermekegészségügyet segítjük. A K&H gyógyvarázs keretében már több mint 551 millió forintot adományoztunk a gyermekeket gyógyító intézményeknek, és ezzel több százezer kis beteg gyorsabb gyógyulásához járultunk hozzá, elősegítve, hogy mielőbb újra teljes életet élhessenek”– mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója. „A karácsonyi támogatás alkalmából most ismét a nagyközönség tagjait kérjük, segítsenek dönteni a 3 millió forint sorsáról! Várjuk mindazok szavazatait, akik a legjobban ismerik ezeket az intézményeket, igénybe veszik szolgáltatásaikat, akinek gyerekeit ezekben az intézményekben ápolják. Voksaikkal most megköszönhetik az ott dolgozó orvosok, ápolók, nővérek munkáját, segíthetik a jövőbeli gyógyítást.”

Látogasson el Ön is december 31-ig a http://khgyogyvarazs.hu/karacsony2015/ oldalra, és válassza ki, mely intézmény működését támogatná a K&H gyógyvarázs karácsonyi adománya révén! Tegyünk közösen azért, hogy a kis betegek mielőbb újra teljes életet élhessenek!

K&H Csoport

Az ország egyik vezető pénzintézeteként – országosan több mint 4100 munkatársával – a K&H célja, hogy ügyfelei igényeit minden időben magas szinten elégítse ki, és a lehető legteljesebb termékpalettát nyújtsa számukra. A K&H országszerte 210 lakossági fiókot működtet, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelének kínál pénzügyi szolgáltatásokat. A magyar gazdaság működését több mint 1600 milliárd forintnyi kihelyezett hitel és hiteljellegű állománnyal segíti háztartások, kisvállalkozások, vállalatok és önkormányzatok finanszírozásán keresztül. A K&H a Magyar Állam által kibocsátott állampapírok 918 milliárd forintos állományával rendelkezett 2015. szeptember 30-án. A cégcsoport teljes tevékenysége hozzávetőlegesen 4000 magyar beszállítónak és mintegy 700 banki és biztosítási ügynöknek biztosít megrendeléseket és folyamatos tevékenységet. A Bankcsoport az elmúlt 10 évben 165 milliárd forint adó megfizetésével járult hozzá a magyar állami költségvetés bevételeihez.

Főbb adataink:

K&H Bank

1. szeptember 30-án:

saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 210 milliárd forint

mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): HUF 2 417 milliárd forint

adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): HUF 28,7 milliárd forint

K&H Biztosító

1. szeptember 30-án:

saját tőke (IFRS konszolidált, nem auditált): 12,0 milliárd forint

mérlegfőösszeg (IFRS konszolidált, nem auditált): 139,5 milliárd forint

biztosítástechnikai eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 3,0 milliárd forint

adózás utáni eredmény (IFRS konszolidált, nem auditált): 1,8 milliárd forint